Magasinet

KUNGSGÅRDS MAGASINET

KUNGSGÅRDS MAGASINET 

Att det skulle bli en gårdsbutik på Tuna Kungsgård har alltid varit målet sedan vi flyttade hit. Vi har dribblat, funderat, tänkt och tänkt vart den skulle kunna vara. Varje dag går vi förbi gamla spanmålsmagasinet på gården, byggnaden står där vacker och tom så en dag kom vi på att det är där den skall vara vår gårdsbutik.


Namnet på butiken blev självklar eftersom det både speglar platsen och byggnaden. 

SKINN & SKINN PRODUKTER 

På Magasinet hoppas vi att du skall kunna hitta ett skinn eller en skinn produkt som passar just dig. Det finns allt från vita till mörkt grå skinn med olika lockar och längder. Våra skinnprodukter skall skappa glädje för användaren men även en funktion så väl som värme eller som vacker dekoration. Vill du klämma och känna på skinnen så är du välkommen till oss.


Inom kort kommer det att starta en webbshop för dig som har det svårt att ta dig hit.KERAMIK

Vi har fått äran att sälja Åsa Fröjds konst/keramik i Magasinet. Åsa är en super begåvad keramiker som läst på Capellagården på Öland. Idag drejar hon sina alster i Östersund. 


Vill du ha en unik present som är både vacker och unik rekomnderar jag ett verk av Åsa. 

LAMMKORV & ANNAT ATT ÄTA

I år har vi testat att göra egen lammkorv på våra egna lamm. En fantastik och kryddig korv som vi hoppas kommer falla dig i smaken. I Magasinet har vi fått möjlighet att sälja Gamelgådens Delikatsser. Deras produkter har vunnit pris på SM i mathanverk och tillverkas i Blekinge. 


Glass behöver alla och vi kommer ha två leverantörer på glass under sommaren. Den ena är Stavsättersgårdsglass en lokal aktöt som tillverkar alla glass på Stavsättergård. Vi kommer ockås att erbjuda GB glass så det finns något för alla.

TOVADE PRODUKTER

Variernade utbud.

Kontakt


Ulrika & Magnus Eriksson


Tuna Kunsgård 3

Email: info@tunakungsgard.se 

Telefon: 070-6597095 Öppetider Magasinet


4/4 kl. 13-15

9/4 17-18

18/4 13-15

Från maj öppet varje lördag 13-15


Copyright © All Rights Reserved