Magasinet

 MAGASINET

 MAGASINET 

Att det skulle bli en gårdsbutik på Tuna Kungsgård har alltid varit målet sedan vi flyttade hit. Vi har dribblat, funderat, tänkt och tänkt vart den skulle kunna vara. Varje dag går vi förbi gamla spanmålsmagasinet på gården, byggnaden står där vacker och tom så en dag kom vi på att det är där den skall vara vår gårdsbutik.


Namnet på butiken blev självklar eftersom det både speglar platsen och byggnaden. 

PRODUKTER

På Magasinet hoppas vi att du skall kunna hitta något som passar dig.


Vi har lammkött och skinn från gårdens egna djur samt vår populära lammkorv. 


Vitt skinn eller en skinn produkt som passar just dig. Det finns allt från vita till mörkt grå skinn med olika lockar och längder. Våra skinnprodukter skall skappa glädje för användaren men även en funktion så väl som värme eller som vacker dekoration. Vill du klämma och känna på skinnen så är du välkommen till oss.


ILAMMKORV & ANNAT ATT ÄTA

I år har vi testat att göra egen lammkorv på våra egna lamm. En fantastik och kryddig korv som vi hoppas kommer falla dig i smaken. I


Glass behöver alla och vi kommer ha två leverantörer på glass under sommaren. Den ena är Stavsättersgårdsglass en lokal aktöt som tillverkar alla glass på Stavsättergård. Vi kommer ockås att erbjuda GB glass så det finns något för alla.

Kontakt


Ulrika & Magnus Eriksson


Tuna Kunsgård 3

Email: info@tunakungsgard.se 

Telefon: 070-6597095 Öppetider Magasinet


Lördagar kl 13-15 


Vill du komma någon annan tid ring oss så öppnar vi gärna, Ulrika & Magnus 
Copyright © All Rights Reserved